[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sunteți norocoasă? Irina Vlah spune cum a ajuns să dețină 2 mandate de Bașcan al Găgăuziei!
1 Februarie

„Sunt norocoasă: am crescut într-o familie bună, fericită, am avut o copilărie fericită și am noroc la oameni. Dar fără multă muncă nu există rezultate”. Despre aceasta Irina Vlah, Bașcan a Găgăuziei în perioada 2015-2023, ex-deputat, Președinta Asociației Platforma Moldova, a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbe cu minte” cu Ileana Rusu la Exclusiv TV, informează CURENTUL.

„Nimic nu cade din cer. Dacă lucrăm mult avem șanse și rezultate. Când am devenit bașcan al Găgăuziei a fost o surpriză mare pentru oamenii din R. Moldova și cei din în afara țării, pentru că se spunea că regiunea e patriarhală și nicio femeie nu va fi Bașcan. Eu am obținut primul mandat cu 51%, iar al doilea cu peste 90%. Am demonstrat că se poate”, a precizat politiciana.

Ea a precizat că primele săptămâni după încheierea celui de-al doilea mandat de Bașcan a avut un pic de depresie, dar a demarat pregatirile de lansare a cărții sale „Profesia mea este politica”, care s-a bucurat de succes și apreciere și a avut numeroase întâlniri cu oamenii.

Irina Vlah a mai spus că, dacă va scrie o nouă carte, acest lucru va fi peste 5-10 ani.

vlah

Inapoi la arhiva noutaților