[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sunt bani pentru achitarea salariilor sau nu? Ce spune fosta ministră a Finanțelor
8 Iulie

Fosta ministră a Finanțelor în Guvernul Sandu, Natalia Gavrilița, afirmă că socialiștii mint când spun că nu vor putea achita salariile și de vină ar fi opoziția, transmite CURENTUL.

Natalia Gavrilița, într-o postare pe o rețea de socializare scrie că în buget rămân miliarde, care trebuie orientate spre asigurarea locurilor de muncă și protejarea veniturilor familiilor.

„Guvernul lui Dodon și deputații socialiști din nou amăgesc oamenii când spun că nu vor putea plăti salarii și de vină ar fi opoziția. Adevărul este că ei vor să scoată miliarde din contracte cu statul pentru prietenii lor, iar oamenilor le dau cu țârâita. În buget rămân miliarde de lei pentru reparații, mobilă, computere, studii despre aeropoarte, infrastructură și alte cheltuieli care pe timp de criză trebuie în primul rând orientate spre asigurarea locurilor de muncă și protejarea veniturilor familiilor.

Bugetul rectificat trebuie să includă subvenționarea locurilor de muncă în sectorul Horeca, compensații pentru agricultori, și bani pentru cumpărarea testelor. Pentru aceasta trebuie doar de mai tăiat din poftele autorităților publice. Iată ce încearcă să ascundă Guvernul, acuzând agresiv opoziția”, scrie Natalia Gavrilița.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților