[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sumitomo Electric Bordnetze Moldova – compania care investește în oameni
19 Decembrie

Sumitomo Electric Bordnetze Moldova sărbătorește  un deceniu de contribuție la dezvoltarea industrială a Republicii Moldova, marcând aniversarea a 10 ani de activitate în țară. Cu această ocazie, administratorul companiei, Igor Corman, vorbit, într-un interviu pentru www.tribuna.md despre angajamentul constant al companiei față de investiții în condiții de muncă pentru angajați.

Igor Corman a evidențiat importanța pe care Sumitomo Electric Bordnetze Moldova o acordă formării și menținerii unui personal calificat. De-a lungul celor 10 ani de activitate în Republica Moldova, Sumitomo Electric Bordnetze Moldova a investit consecvent în crearea unui mediu de lucru prielnic. „În general, pe această dimensiune noi pornim de la ideea că oamenii sunt interesaţi să aibă un loc de muncă în condiții bune şi noi îl oferim. Avem o fabrică modernă, cu condiții de muncă foarte bune – începând de la temperatură constantă, indiferent că este vară sau iarnă, cantina unde angajaţii sunt asiguraţi cu hrană din contul companiei şi terminând cu transportul gratuit pus la dispoziție de către noi.”, a subliniat Igor Corman în interviu. Aceasta include și facilități adiționale, cum ar fi cabinetul medical din incinta fabricii, asigurând asistență medicală imediată pentru angajați.

În ceea ce privește politica salarială, Igor Corman a menționat că Sumitomo Electric Bordnetze Moldova rămâne ferm angajată în a oferi salarii competitive și motivate, raportate la performanța individuală a fiecărui angajat. Începând cu aprilie 2023, salariul minim la Sumitomo Electric Bordnetze Moldova a fost majorat la 10 000 de lei, reflectând dorința companiei de a recompensa eforturile și dedicarea personalului.

 

Inapoi la arhiva noutaților