[ X ]
[ X ]
[ X ]
Structurile specializate ale Poliției de Frontieră în domeniul logistic și achiziții publice s-au întrunit în ședință de lucru
24 Iulie

Structurile specializate ale Poliției de Frontieră în domeniul logistic și achiziții publice s-au întrunit în ședință de lucru, transmite CURENTUL.

Subiectele abordate au vizat rezultatele activității pentru prima jumătate a anului 2020, restanțele și unele neajunsuri identificate până la ziua de azi, dar și noile sarcini de lucru care urmează să fie îndeplinite în perioada imediat următoare. În această ordine de idei s-au făcut referințe la menținerea sub control a necesarului de echipament special pentru protecția individuală a polițiștilor de frontieră pe întreaga perioadă pandemică, precum și eliberarea depozitelor de tot echipamentul învechit, casarea unităților de transport cu termenul ce depășește 15 ani de exploatare, securizarea subdiviziunilor de frontieră.

La fel, specialiștii au analizat posibilitatea instalării în localități a unor indicatoarea care ar orienta cetățenii spre sediile sectoarelor Poliției de Frontieră.

Discuții au avut loc și pe marginea lucrărilor de construcție a Sectoarelor Poliției de Frontieră Soroca și Briceni, care se află în ultima etapă de până la darea în exploatare.

Totodată, în cadrul ședinței fiecare reprezentat al subdiviziunii de frontieră regionale și-a prezentat problematica în activitate și necesitățile de dotare cu echipamente și tehnică de seviciu a efectivului de frontieră, în acest sens le-a fost solictat de a depune rapoarte argumentate în vederea inițierii unor proceduri de achiziție publică.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților