[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sticle din cristal, inscripţionate cu aur, iar cutia din piele naturală. Despre ce divin moldovenesc este vorba
22 Iulie

Una dintre cele mai vechi întreprinderi vinicole din Republica Moldova, S.A. „Aroma”, a lansat două produse noi divinul „Aroma 50 de ani” și divinul „Fenix” de 5 ani, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Vasile Bilici, directorul comercial al companiei, ne-a oferit mai multe detalii despre produsele noi.

„Divinul „Aroma 50 ani” a fost lansat în 2016, iar, în anul acesta, cu o săptămână în urmă, a fost expus în vânzare într-o sticlă nouă. La moment în magazinele noastre specializate din Chişinău (unul pe str. Petru Movilă, 37şi altul pe str. Constantin Tănase, 9), pot fi găsite în ambele variante,care se deosebesc doar prin sticlă (formă şi volum: una are 0,52 litri ,alta 0,64 litri) şi preţ 12 mii de lei şi 14 950 lei”.

De asemenea, acesta ne-a spus că unele  sticle ale divinelor sunt din cristal, iar altele inscripționate chiar cu aur.

„Sticlele sunt din cristal, inscripţionate cu aur, cutia din piele naturală. În interiorul sticlei este divin de elită, foarte vechi, fabricat din distilate de vin cu vârsta de maturare de circa 50 de ani. Gustul său inimitabil, moale, uleios, de o fineţe rară, buchetul complex, bine pronunţat cu nuanţe eterice şi enantice îi conferă o distinctă individualitate, siguranță de a fi el însuşi. Băutură splendidă,excelentă pentru admiratori si experţi, un cadou perfect pentru ocazii speciale”.

Divinul „Fenix” de 5 ani poate fi găsit la un preț mai accesibil.

„De asemenea am lansat ca produs nou săptămâna aceasta Divinul „Fenix” de 5ani şi poate fi găsit în magazinele specializate „Aroma” la un preţ de 87 lei, iar în curând va fi şi în reţelele comerciale din ţară. Îl poziţionăm ca un produs din seria econom, cu un raport preţ-calitate ideal. Este produsă din distilat de vin maturat cel puţin 5 ani. Se distinge prin culoarea sa chihlimbarie, gust elegant, deosebit de armonios cu nuanţe fine de vanilie, echilibru şi excelență persistenţă gustativă”.

aroma3

aroma2

aroma1

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților