[ X ]
[ X ]
[ X ]
Stăpân pe timpul tău!  Cât de uşor este să-ţi alegi un salon de frumusețe direct de pe canapeaua din living!
20 Septembrie

Un minut – cam atât ar dura să-ţi alegi meșterul de manichiură, pedichiură, coafură sau un stilist de machiaj! Toate acestea datorită revoluţionarei platforme de beauty online – „STILIO”!

Cu un sistem de administrare extrem de uşor de manevrat, „STILIO” vine să economisească timpul prețios al femeilor, dar şi să ofere o gamă largă de servicii într-un loc unde poţi vedea, atât preţurile, lucrările, cât şi recenziile clienţilor, fără să te pierzi printre zecile de pagini de pe reţelele de socializare!

De ce ar trebui să alegeţi această platformă online, ne-a povestit Veronica Covali, Co-fondatoarea „STILIO”.

„Ideea de la care am pornit a fost, desigur, să uşurăm pe cât de posibil căutările de pe net ale femeilor sau discuţiile la telefon, încercând identificarea unui meșter bun. Aici, la STILIO, clientele noastre au posibilitatea să facă o programare online, oricând, având în faţă o mulţime de opţiuni. Şi cel mai important – toate aceste informaţii sunt stocate într-un singur loc, ceea ce reduce semnificativ timpul de căutare”, ne spune Veronica Covali.

Atunci când a fost pusă baza acestui proiect, fondatorii au luat în calcul domeniul de beauty din ţară. Astfel, STILIO este locul perfect pentru toţi cei care prestează servicii de frumuseţe, fie saloanele sau specialiştii individuali din domeniu.

„Spaţiul online este nelimitat, iar domeniul de frumuseţe nu este o excepţie în acest sens. Există o mulţime de conturi pe toate rețelele de socializare posibile, ceea ce a dus, din păcate, la un haos, atât pentru prestatorii de servicii, cât şi pentru beneficiari. Noi am pus accentul, în primul rând pe confortul celor care muncesc pentru frumuseţea femeilor dar și celor ce se vor folosi de aceste servicii, consumatorii. Cu STILIO, specialiştii Beauty, îşi pot creşte rating-ul salonului, dar şi cel personal, fiindcă – totul este transparent, iar recenziile le oferă un plus de încredere. Cel mai important este faptul că, ei au posibilitatea să fie vizibili gratis fără careva investiții.”, susţine co-fondatoarea platformei STILIO.

STILIO” este unica platformă online din ţără dedicată domeniului de frumuseţe, care adună toate saloanele de specialitate într-un singur loc, la fel ca şi profesioniştii individuali.

Stilio este atât o platformă web accesată pe www.stilio.md cât și o aplicație mobilă, iar programările pot fi făcute ușor și rapid de pe oricare din ele preferați.
Au trecut doar 3 luni de la lansarea acestui proiect inedit în Moldova și rezultatele sunt deja vizibile, în fiecare zi se înregistrează tot mai mulți meșteri și saloane Beauty.

„Vorbim zilnic cu saloanele din tară dar și meșteri iar feedback-urile pe care le auzim sunt mereu pozitive, fiecare din ei menționând că așteptau de mult o astfel de platformă unde își pot expune serviciile direct către clienții proprii sau cei potențiali. Consumatorii la rândul lor sunt impresionați de cât de rapid și comod poate fi o programare la salon, ne mai vorbind la cât de simplu e să poți alege un serviciu sau specialist când ai posibilitatea să analizezi toate oferte.”

Un proiect inedit, o digitalizare a sectorului de frumusețe, care a fost așteptat de mulți, aceasta este concluzia despre Stilio. Tinerii din Moldova sunt capabili să schimbe modul nostru de viață spre bine. Acest lucru îl demonstrează prin munca lor. Trei co-fondatori dornici să producă și să aducă schimbarea cu un produs sută la sută Made in Moldova.

Inapoi la arhiva noutaților