[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sportivii moldoveni vor putea face instruiri în domeniu în Polonia
8 Noiembrie

Pavel Ianeţ, Vice-ministrul Tineretului şi Sportului a avut o întâlnire de lucru cu Andrzej Kita, Consul Onorific al Republicii Moldova în Lublin, Polonia, transmite CURENTUL.

În cadrul discuțiilor părțile au identificat prioritățile comune și au convenit să extindă relațiile de colaborare privind dezvoltarea sportului. Pe agenda de lucru se regăsesc subiecte privind sportul pentru toţi, participarea la festivaluri şi concursuri sportive regionale, precum şi schimbul de experienţă între şcolile sportive.

În acelaşi context a fost discutată posibilitatea cooperării în domeniul pregătirii sportivilor de performanţă la edificiile sportive din regiunea Lublin.

Lublin este cel mai mare oraș din Polonia de est și capitala voievodatului Lublin. Cu o populație de 354.967 de locuitori, este al nouălea oraș ca mărime al Poloniei. Lublinul este un centru sportiv popular din Polonia, fiind dotat cu infrastructură modernă, ce permite pregătirea sportivilor de performanță la o gamă largă de sporturi olimpice.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților