[ X ]
[ X ]
[ X ]
Spelunci de droguri deconspirate de Poliţia Capitalei
30 Ianuarie

La finele săptămânii precedente, Poliţia Capitalei a demarat acţiuni ample de investigaţii, în contextul documentării cazurilor de trafic şi consum ilicit de substanţe narcotice. Astfel, poliţiştii sectorului Ciocana au descoperit şi documentat două spelunci de droguri şi au reţinut în flagrant delict doi indivizi, implicaţi în traficul ilegal de droguri, informează CURENTUL.

Conform informaţiilor acumulate, ofiţerii de investigaţii au depistat în gospodăria unui individ din comuna Bubuieci, o speluncă unde se preparau şi se consumau droguri, fiind utilizate aparate confecţionate artizanal. Iar la domiciliul unui individ de 20 ani, din or. Vadul lui Vodă, au fost depistate şi ridicate la fel utilaj confecţionat artizanal, destinat consumului de droguri.

Totodată pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana, în flagrant delict poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 39 ani, având asupra lui un pacheţel cu o substanţă asemănătoare heroinei.  Iar trei indivizi cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 41 ani au fost reţinuţi pe strada Alecu Russo, după ce au fost percheziţionaţi, fiind depistate pacheţele cu substanţe narcotice. De asemenea poliţiştii sectorului Buiucani au desfăşurat percheziţii autorizate la domiciliul unui tânăr în vârstă de 29 ani, unde au fost depistate şi ridicate mai multe pacheţele din staniol cu o substanţă specifică heroinei.

În toate cazurile documentate poliţiştii au ridicat probele delicte şi le-au expediat Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP pentru expertizări, fiind iniţiate concomitent procese penale pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice.

Menționăm că, suspecţii în aceste cazuri riscă să fie sancţionaţi cu amenzi în mărime de la 8 mii de lei la 14 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau cu închisoare de până la 1 an.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților