[ X ]
[ X ]
[ X ]
Spectacol de neuitat la OrheiLand: Trupa circului italian Bonaccini a susținut prima reprezentație din acest sezon estival
5 Iulie

Trupa celebrului circ italian Bonaccini a revenit la OrheiLand și a susținut în seara zilei de 4 iulie primul spectacol din acest sezon estival. Și dacă anterior talentații artiști plecau după încheierea unui program determinat, acum ei vor rămâne aici anul în șir și vor susține reprezentații permanent. Surpriza a venit din partea filantropului și primarului de onoare al municipiului Orhei Ilan Șor, care a spus în repetate rânduri că își dorește să ofere tuturor micuților din Moldova o copilărie fericită. 

Înainte de începerea spectacolului, în fața cortului s-a format o coadă imensă. Oamenii au dat dovadă de un interes sporit față de circ, întrucât trupa s-a făcut deja remarcată în Moldova prin spectacolele susținute anterior, tot la invitația lui Ilan Șor.

Primarul orașului Tatiana Cociu i-a salutat pe vizitatori și a anunțat marea veste – circul Bonaccini va susține reprezentații zilnic, pe parcursul întregului an.

„Din numele primăriei, a primarului de onoare Ilan Șor și a întregii echipe a blocului politic „Victorie”, vă salutăm cu mare drag în circul nostru din cel mai frumos și cel mai mare parc de distracții OrheiLand. Această inițiativă vine din partea primarului nostru de onoare Ilan Șor pentru copilașii noștri, pe care dorim să-i vedem fericiți la noi acasă”, a spus Tatiana Cociu.

Știrea i-a bucurat nespus de mult pe spectatori, care și-au exprimat recunoștința pentru gestul lui Ilan Șor.

„Nu am ratat până acum niciun sezon al circului Bonaccini. Copiii sunt tare entuziasmați, iar acum îi vom putea aduce aici ori de câte ori vor dori”, a spus o femeie care a venit la spectacol cu fiica ei.

Pe arena circului au evoluat gimnaști, acrobați, jongleri și clovni, care au pregătit pentru public reprezentații fascinante.

Acrobațiile la înălțime au făcut inimile spectatorilor să bată mai tare, iar echilibristica incredibilă părea că sfidează legile fizicii.

Fiecare moment al spectacolului a fost o demonstrație de talent și abilități nemaipomenite.

Apoi în fața publicului au ieșit jonglerii talentați, care le-au dăruit oamenilor momente plin de farmec și fascinație. Mingile au zburat grațios prin aer, datorită dibăciei artiștilor.

Iar clovnii din trupa circului italian Bonaccini au adus zâmbete și bucurie în inimile celor prezenți în sala de spectacole.

Cu veselia lor contagioasă și umorul ingenios, ei au reușit să-i facă atât pe copii, cât și pe adulți, să râdă cu lacrimi.

Buna dispoziție a fost la ordinea zilei, iar spectatorii i-au răsplătit cu aplauze.

Circul Bonaccini va susține reprezentații zilnic, în afară de ziua de luni. În zilele de muncă vor fi câte două spectacole, iar în weekend – câte trei. Intrarea este absolut gratuită pentru toți doritorii.

Inapoi la arhiva noutaților