[ X ]
[ X ]
[ X ]
Spartachiada la șah, tenis de masă și ridicarea greutăților printre condamnați. Cine a învins
15 Aprilie

Instituțiile penitenciare nr.15-Cricova și nr.9-Pruncul au găzduit Spartachiada condamnaţilor la probele de șah, tenis de masă și ridicarea greutăților, ediţia 2019, zona Centru, desfășurată în două etape, transmite CURENTUL.

Prima etapă a întrunit trei echipe de deținuți din custodia Penitenciarelor nr.9 și nr.16 de la Pruncul și nr.13-Chișinău și s-a desfășurat la probele de șah, tenis de masă și ridicarea greutățior. În urma desfășurării competițiilor, instituția gazdă a obținut victorie la toate probele sportive.

Cea de-a doua etapă a Spartachiadei zonale Centru, a întrunit trei echipe din Penitenciarele nr.15 și nr.4 din Cricova și nr.16-Brănești. Participanții ai depus maximă concentrare și efort, dând dovadă de rezistență, forță, spirit competitiv reușind ca în final, să obțină victorie.

În rezultatul unei întreceri sportive oneste, la probele tenis de masă și ridicarea halterelor pe locul 1 s-a plasat echipa Penitenciarului nr.4-Cricova, iar la proba de șah pe locul 1 s-a clasat echipa penitenciarului gazdă.

Scopul evenimentului l-a constituit promovarea sportului în penitenciare, dezvoltarea spiritului de echipă, dar şi a calităţilor emoţional-volitive care garantează reeducarea şi reintegrarea adecvată în societate a persoanelor private de libertate.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților