[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Șor” și „Pentru Moldova”: Nu ne temem de alegeri anticipate
15 Aprilie

Partidul „Șor” și Platforma parlamentară „Pentru Moldova” menționează că decizia de astăzi de la Curtea Constituțională nu este o rezolvare a crizei politice, ci aprofundarea ei, transmite CURENTUL.

Formațiunile menționează că în loc de stabilitate și gestionare eficientă a crizei pandemice, Președintele țării, Maia Sandu a dus această țară și oamenii acestei țări „spre nihilism, revoltă și dezorganizare”.

„Președintele Maia Sandu și-a tăiat nu doar ei craca de sub picioare, ci și tuturor oamenilor care așteptau soluții pentru probleme lor, în plină criză economică, pandemică și socială. Iar soluția nu sunt alegerile. Și oamenii știu asta. Oamenii înțeleg asta.

Maia Sandu este astăzi în război nu doar cu oponenții ei politici, ci și cu o întreagă țară. Însă va pierde acest război. Păcat doar că, odată cu ea, victime colaterale vor deveni și mulți alți oameni, care n-au nicio vină că au un astfel de președinte, un președinte care s-a cocoțat pe orgoliile ei și nu vrea să coboare în ruptul capului de pe piedestalul imaginar.

Noi nu ne temem de alegeri anticipate. Suntem sigur pe noi și pe victoria noastră. Dar orice îmbolnăvire, orice moarte de COVID-19 din timpul alegerilor, din timpul campaniei electorale, va fi pe conștiința Maiei Sandu”, menționează cele două forțe.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților