[ X ]
[ X ]
[ X ]
50 de mii de persoane au participat la marșul dedicat copiilor și la deschiderea OrheiLand
1 Iunie

„Vom construi o Moldovă frumoasă, unde visurile copiilor neapărat se vor îndeplini”. Promisiunea vine din partea președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și a fost făcută la începutul unui marș organizat, astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, informează CURENTUL.

„Copii, Moldova sunteți voi. Tot ceea facem, este pentru voi. Vă doresc să vă bucurați, să zâmbiți, iar visurile voastre să se îndeplinească. Moldova reușește! Moldova este în stare! Moldova poate! Și noi demonstrăm astăzi, inclusiv prin acțiunile desfășurate pentru copii și familiilor lor în Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești și Taraclia. Noi nu ne ascundem în castele, apărate de avioane, lunetiști și sute de militari înarmați. Noi am ieșit în stradă, echipați doar cu zâmbete și voie bună, ca să ne distrăm împreună cu ai noștri copii”, a declarat Ilan Șor.

50 de mii de persoane din Republica Moldova s-au adunat la Orhei pentru a participa la marșul „Moldova sunt eu! Moldova mea – puternică, independentă, unită!”, dedicat copiilor. Acțiunea a început în Piața „Vasile Lupu” din centrul orașului Orhei, ulterior mulțimea a mărșăluit, acompaniată de fanfara Centrului de cultură din Orhei „Andrei Suruceanu”, către parcul de distracții OrheiLand, unde a fost dat startul sezonului estival, pentru al șaselea an consecutiv.

Oaspeții parcului au fost întâmpinați de animatori, care le-au împărțit celor mici baloane.  La scurt timp, toboganele gonflabile, trambulinele și spațiile de joacă pentru toate vârstele s-au umplut de copii, care au așteptat cu nerăbdare redeschiderea parcului de distracții. An de an, OrheiLand se dezvoltă. La inițiativa lui Ilan Șor, pe teritoriul parcului sunt aduse atracții noi. Anul acesta, cu ocazia deschiderii sezonului estival, vizitatorii au fost ademeniți inclusiv de o instalație construită conform conceptului de gravitație zero (Zero gravity), inspirat din programele elaborate pentru astronauți în momentul lansării în spațiu. Aceasta este o premieră pentru Moldova și mii de curioși au venit să o testeze.

Inapoi la arhiva noutaților