[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sondaj Intellect Group și SPERO: Încrederea în Ilan Șor și popularitatea partidului său, în creștere
12 Februarie

Peste 15% din cetățeni și-au exprimat încrederea în Ilan Șor, situându-se pe locul patru în topul celor mai populari politicieni din Republica Moldova.

Principala calitate pe care o apreciază cetățenii la Ilan Șor este că se ține de cuvânt și promisiuni. De asemenea, Ilan Șor este apreciat pentru că este un lider nou, care diferă de alții, este tânăr, energic și are grijă de popor.

De asemenea, tot mai mulți cetățeni își leagă speranța de Partidul Politic „ȘOR” în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Astfel, fiecare al optulea respondent consideră că Partidul Politic „ȘOR” este formațiunea care ar putea să îmbunătățească viața bătrânilor. Aproximativ 10 la sută sunt de părerea că anume această echipă este cea mai indicată pentru a crește economia țării, iar 8,5% consideră că este partidul care ar putea îmbunătăți viața cetățenilor.

Sondajul a fost realizat de Intellect Group și Institutul SPERO, în perioada 3-10 februarie, pe un eșantion de 1 074 de persoane, marja de eroare fiind de 3%.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților