[ X ]
[ X ]
[ X ]
Soluția unui lider de partid pentru a redresa situația Pieței Centrale din Capitală
3 Aprilie

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Victor Șelin, propune ca piața din centrul Capitalei să rămână, transmite CURENTUL.

Victor Șelin a venit cu câteva propuneri pentru a redresa situația Pieții.

„Fiecare sector din Capitală trebuie să aibă piața sa agricolă! Piața Centrală din Chișinău trebuie să rămână, dar este nevoie de o reconstrucție: toate tăvile din partea centrală să fie eliminate, să fie construită parcare cu 3 etaje pentru toți vizitatorii și la fundamentul acesteia să fie construit un centru comercial cu 2 etaje pentru fructe și legume.

Chișinăul poate crea o societate pe acțiuni pentru acumularea fondurilor pentru cetățenii Chișinăului cu investiții de peste 2 mii dolari un deponent. În rezultat și piața va fi, și parcare va fi și cetățenii vor primi dividende ca și acționari”, a scris Victor Șelin pe o rețea de socializare.

Menționăm că la începutul săptămânii, primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a semnat dispoziția de demitere din funcție a directorului Pieței Centrale și întregii conduceri pe motivul plângerilor din partea agenților economici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților