[ X ]
[ X ]
[ X ]
Solicitare către Guvern din partea Platformei „DA”: „Să fie alocați 1000 lei indemnizație pentru participanții războiului de pe Nistru”
5 August

Platforma „Demnitate și Adevăr” solicită Guvernului alocarea unei indemnizații de 1000 de lei participanților războiului de pe Nistru cu prilejul Zilei Independenței, transmite CURENTUL.

Despre aceasta a anunțat liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, care a menționat că fracțiunea „DA” a înaintat mai multe seturi de legi în beneficiul combatanților și veteranilor și va insista pe crearea unui Departament al veteranilor.

De asemenea, Biroul Politic al Platformei „DA” a solicitat fracțiunii să întreprindă măsurile necesare pentru convocarea ședinței extraordinare a Parlamentului.

„Sunt mai multe proiecte de legi de discutat – mecanismul de certificare în forța majoră, vacanța fiscală, audierea ministrului Agriculturii privind situația în agricultură. Vom aștepta și analiza și alte propuneri de la colegii din alte fracțiuni”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, deputatul Chiril Moțpan a menționat că Platforma „DA” propune alocarea indemnizației pentru veterani la 2 martie, 9 mai și 27 august.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților