[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii vor „capul” lui Fleaș
23 Octombrie

Consilierii socialiști din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) cer primarului interimar, Nistor Grozavu, demiterea șefului interimar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău, Alexandru Fleaș, informează CURENTUL.

Potrivit socialiștilor, motivul este că Fleaș nu a transferat banii pentru adaosul la salarii pentru lucrătorii grădinițelor din Capitală.

„Am colectat semnăturile a 19 consilieri municipali și îndemnăm și alte fracțiuni să semneze această demisie. Avem o mulțimi de petiții pe numelui său. Dle. Grozavu, vă îndemnăm să semnați această demisie până mâine, la ședința CMC. Am căutat diverse modalități ca să găsim bani pentru aloca 50% suplimentar la această categorie de angajați, însă din motive nejustificate acești bani nu au fost alocați. Mă întreb de ce Fleaș și șefii de direcții și-au permis să primească salariul pentru luna octombrie, iar angajații grădinițelor nu au putut primi acest supliment?! Bani sunt, Direcția financiară așteaptă documentele necesare, dar documentele nu sunt gata”, a precizat socialista Eugenia Ceban.

CURENTUL amintește: Anterior, PSRM a cerut demisia lui Mihai Moldovanu, şeful Direcţiei Sănatate din cadrul Primăriei Chişinău.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților