[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii, în Chișinău: „Până la final de an, urmează să fie instalate sau înlocuite 600 de bănci”
3 Septembrie

La inițiativa socialiștilor, în municipiul Chișinău, până la finalul acestui an, urmează să fie amenajate peste o sută de terenuri de joacă pentru copii în curțile blocurilor și să fie instalate sute de bănci noi, informează CURENTUL.

Potrivit postărilor lui Ion Ceban, șeful PSRM din CMC, până la finalul acestui an, în cadrul programului cu destinație specială privind amenajarea curților – propus de socialiști, urmează să fie instalate sau înlocuite 600 de bănci.

Totodată, săptămâna trecută, socialiștii au început inspectarea lucrărilor de instalare a terenurilor de joacă pentru copii în curțile blocurilor din capitală.

„Programul municipal ce prevede instalarea a peste 150 de terenuri în anul 2018, în Chișinău, a fost propus de socialiști. Programul vine drept răspuns la solicitările locuitorilor din capitală, adresate sub formă de petiții pe instrumentele on-line de interacțiune a PSRM cu locuitorii municipiului Chișinău: decide.md și petitii.md, precum și a semnăturilor depuse de la sute de adrese din oraș”, a menționat Ceban, precizând că tot ceea ce ține de asistența, coordonarea cu preturile de sector, alte instituții a fost făcut și este făcut în continuare cu suportul colegilor din fracțiune.

ceban3 ceban1 ceban

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților