[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii: „Fiecare organizaţie regională a PSRM îşi va înainta candidaţii proprii pentru formarea listei de partid”
21 Noiembrie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), începând cu săptămâna viitoare, va desfășura conferinţe de raportare şi alegeri, în vederea pregătirii de alegerile parlamentare, în toate organizaţiile raionale şi teritoriale ale formațiunii de pe întreg teritoriul ţării, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că, lista candidaţilor PSRM pentru circumscripţiile uninominale va fi formată după sistemul de votare prealabilă (primaries).

„Suntem convinşi că lista de candidaţi pe fiecare circumscripţie uninominală pentru Parlament trebuie să fie alcătuită nu de reprezentanți ai aparatului partidului, ci de cetăţenii care reprezintă circumscripţiile respective ale ţării. În timpul cel mai apropiat, va fi lansată procedura de înaintare a candidaţilor care vor participa la primaries-urile interne din partea PSRM. Fiecare organizaţie regională a PSRM îşi va înainta candidaţii proprii pentru formarea listei de partid”, a precizat socialista.

Totodată, Zinaida Greceanîi a menționat că următoarele alegeri parlamentare vor fi cele mai importante din istoria ţării. „În urma acestora se va decide asupra existenței în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar și independent. La aceste alegeri de importanţă crucială vom consolida toată echipa și vom depune maxim efort pentru obținerea victoriei. Noi vom învinge cu certitudine! Iar cu noi va învinge întreaga Moldovă!”, a conchis Greceanâi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților