[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii din CMC au adresat 3 solicitări, ce necesită soluționare în regim de urgență
13 Mai

Consilierii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), astăzi, după ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC), au venit cu 3 solicitări, care, potrivit lor, trebuie soluționate „în mod de urgență”, informează CURENTUL.

Socialistul Vitalie Mucan a comunicat mai multe detalii. „Am ascultat astăzi raportul Direcției Finanțe, am auzit că lucrurile stau destul de bine, dar ieșind în oraș vedem că nu este chiar așa”, a comunicat el.

În acest fel, Mucan a enunțat cele 3 solicitări:

· În mod de urgență, ne adresăm către executiv să fie efectuate proceduri necesare pentru procurarea tehnicii. Noi ținem minte că anul trecut, de 5 ori au fost anunțată procedura de licitație a autobuselor, de 3 ori – procedura de achiziție a tehnicii specializate pentru „Exdrupo” și nu au fost procurate. În mod de urgență, să fie efectuate toate procedurile pentru procurarea tehnicii specializate.

· Totodată, în mod prioritar, întreprinderile municipale trebuie să execute lucrările de construcție și reparare a drumurilor și căilor de acces din municipiul Chișinău.

· De la întreprinderea municipală, solicităm să prezinte informația referitor la procurarea altei tehnici și necesitățile pentru fiecare întreprindere în parte

La rândul său, Președintele fracțiunii PSRM în CMC, Dinari Cojocari, a comunicat: „De ce s-a schimbat primarul, dar lucrurile rămân tot așa? Înseamnă că are un interes cineva. Referitor la marcajul rutier, acesta a fost pus prin gropi. Totodată, avem școli, grădinițe – unde marcajul rutier, în luna mai, nu este”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților