[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii au adunat propuneri de la cetățeni pentru a îmbunătăți legea bugetului de stat pentru 2021
8 Decembrie

Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) au adunat mai multe propuneri de la cetățeni pentru a îmbunătăți legea bugetului de stat pentru 2021, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, deputații PSRM au discutat amendamentele la proiectele principalelor legi bugetar-fiscale ale țării, care urmează să fie examinate în plen în a doua lectură. La ședința de astăzi a fracțiunii parlamentare a socialiștilor a participat și președintelui țării, Igor Dodon.

„Unele propuneri la proiectul bugetului de stat au fost formulate de deputații socialiști, ca urmare a întâlnirilor pe care le-au avut luni, 7 decembrie, cu cetățenii din republică. Parlamentarii din fracțiunea PSRM au evidențiat repetat importanța acestor legi, care trebuie să fie adoptate și promulgate până la sfârșit de an, astfel ca în anul nou să intrăm cu un buget de stat funcțional”, se spune în comunicat.

Deputații au mai examinat și propunerile de îmbunătățire a altor legi, care vor figura pe agenda plenară a Legislativului în următoarele săptămâni.

„În final, s-a vorbit despre dialogul propus de socialiști grupurilor parlamentare pentru a stabili foaia de parcurs cu acțiunile juridice pentru dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor anticipate. PSRM a reiterat că așteaptă la discuții toate grupurile din Parlament pentru a identifica soluțiile necesare ca alegerile parlamentare anticipate să aibă loc în 2021”, se mai spune în comunicat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților