[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialist, deputat ales: „A fost o campanie deosebită, a fost o campanie care a întărit partidul, a fost o campanie dusă în cele mai grele condiții”
27 Februarie

Candidatul socialiștilor la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 4, Vladimir Mizdrenco, a câștigat mandatul cu 42,96%, ceea ce reprezintă votul a 11774 cetățeni, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Vladimir Mizdrenco a scris: „Am #câștigat împreună”.

„Aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor mei de partid, susținătorilor și tuturor socialiștilor care au fost implicați în această campanie de succes. A fost o campanie deosebită, a fost o campanie care a întărit partidul, a fost o campanie dusă în cele mai grele condiții. Nu insist acum asupra lor, ele se cunosc. Eu ca candidat pe circumscripția Nr.4, am fost ca niciodată în cursul acestei campanii ținta tuturor atacurilor și diversiunilor. În ciuda acestor lucruri am dus o campanie corectă, o campanie serioasă, o campanie mai mobilizată și am #cîștigat. Fiți optimiști, am demonstrat împreuna că putem răsturna munții”, a scris Mizdrenco.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților