[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialist: Consilierii care au participat la diferite fărădelegi trebuie să poarte răspundere penală
8 Aprilie

Fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) este indignată că nu a fost convocată ședința Consiliului, informează CURENTUL.

Într-un briefing de presă, socialistul Dinari Cojocaru a declarat că sunt un șir de probleme în cadrul Primăriei, atât la nivel executiv, cât și cel legislativ.

„După cum știți, pentru astăzi, fracțiunea PSRM a cerut să fie o ședință a CMC, însă nu știm din care motive, APL, anume partea executivă, ne-a refuzat convocarea. După părerea mea, nu au împărțit între ei subiectele funciare, și nu știu ce și cum să pună pe ordinea de zi. Sunt atâtea probleme, vine perioada festivă, dar nu se întreprinde nimic”, a precizat socialistul.

Totodată, Dinari Cojocaru a anunțat că, timp de o lună, vor face o analiză.

„Vrem să vedem, care și câte proiecte a propus. De cine au fost susținute și cum au fost implementate. Timp de o lună vom veni cu toate acele obiecte funciare care au fost puse pe ordinea de zi la CMC, prin intermediul cărora s-au făcut un șir de ilegalități. Considerăm că, fiecare persoană care a votat, trebuie să ducă răspundere penală. Aceste terenuri trebuie returnate. Acest Consiliu conlucrează doar la proiectele funciare, cu interes. Aș propune să fie dizolvat, iar fiecare persoană care a participat la diferite tipuri de fărădelegi, trebuie să ducă răspundere penală”, a conchis socialistul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților