[ X ]
[ X ]
[ X ]
Silvia Radu reacționează la video-urile apărute despre cum se repară drumurile publice: „Am dispus stoparea unor astfel de „lucrări””
27 Martie

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, într-o postare pe o rețea de socializare menționează că odată ce timpul va permite, vor începe lucrările de reparații ale drumului din Capitală, transmite CURENTUL.

Anunțul vine în contextul apariției unor video-uri, unde lucrătorii asfaltau gropile acestea fiind încă pline cu apă.

„Am văzut și eu filmulețele care circulă pe internet despre cum se repară drumurile publice. Am dispus stoparea unor astfel de „lucrări”. Ani de-a rândul s-a intervenit în acest mod pentru a astupa gropile create în asfalt. S- a creat un obicei, iar angajații regiei „Exdrupo” din exces de zel au recurs la acest procedeu de înlăturare a găurilor din asfalt. Este drept, sunt lucrări provizorii, care se fac la urgență, dar și acestea sunt proaste din punct de vedere a calității”, a scris Silvia Radu.

Ea a menționat că lucrările adevărate de reparație vor demara săptămâna viitoare.

„Din păcate acum nu se pot face lucrări cu asfalt fierbinte. Vremea de afară nu ne permite acest lucru. Săptămâna viitoare se vor deschide fabricile de asfalt și vom putea începe cu adevărat lucrările de reparații ale drumului.

Chișinăul arată ca după bombardament. Asta este realitatea. Vă rog însă să aveți un pic de răbdare. Odată ce timpul ne va permite vom începe lucrul în toate sectoarele.

Asfaltarea drumurilor din oraș se va derula după un program bine stabilit”, a menționat ea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților