[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sigur vei vrea să faci Revelionul la Orhei! Boney M., prajituri gratuite și multe alte surprize
13 Decembrie

Primăria Orhei, cu susținerea AO „Pentru Orhei”, a pregătit un program excepțional pentru cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani la Orhei, transmite CURENTUL.

În Piața Vasile Lupu, acolo unde va avea loc cel mai spectaculos Târg de Crăciun din țară, iluminat cu mii de beculețe și decorațiuni, lângă cel mai înalt și frumos amenajat Pom de Crăciun din Moldova, în preajma unui castel și printre zeci de personaje din basme, lângă un patinoar adus de la Disneyland, va fi organizat un concert grandios prin care va fi petrecut anul 2016 și va fi întâmpinat 2017!

Evenimentul va începe la ora 22:00 cu prestația lui Valentin Uzun și trupa Tharmis. Aceștia vor pregăti publicul pentru evoluția renumitei trupe autohtone, îndrăgită de toată Moldova, Zdob și Zdub!

Atunci când ceasul va ajunge aproape de miezul nopții, pe scena amenajată într-un decor magic va ieși legenda vie a erei pop-disco, Boney M.! Oamenii vor păși în Noul An pe ritmul melodiilor „Jingle Bells”, „The first Noel”, „White Christmas”, „When a child is born” și multe altele, melodii arhicunoscute dedicate sărbătorilor de iarnă, pe care trupa renumită în întreaga lume le are în repertoriul său.

Cei care vor decide să sărbătorească Revelionul alături de Boney M, în atmosfera feerică de sărbătoare de la Orhei, vor fi serviți gratuit cu prăjituri dulci, astfel încât să le meargă întregul an așa cum îl vor începe. Iar autoritățile din oraș, la inițiativa Primarului Ilan Șor, vor avea grijă ca fiecare să înceapă anul 2017 cu dreptul!

Seara de Revelion se va încheia cu un spectacol incendiar cu focuri de artificii care va fi văzut în tot orașul. Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a Târgului de Crăciun din Orhei și pe cea a Primăriei Orhei.

revelionro2_7191914

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților