[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Și-au spus „da” în pandemie! Prezentatoare TV: Niciodată n-am crezut că vom avea o înscriere atât de simplă
21 Iulie

Prezentatoarea de știri Anna Gluşсo şi antreprenorul Andrei Tudosan au amânat nunta de două ori, dar la 17 iulie curent şi-au spus „Da” la Starea Civilă, fiind alături doar părinţii lor. Despre aceasta, dar şi despre cum e să te căsătoreşti pe timp de pandemie mireasa a vorbit pentru CURENTUL.

„În condiţii de pandemie am fost nevoiţi să mutăm nunta noastră de două ori, a treia oară – pe anul viitor, în 2021. Noi trebuia întâi să facem nunta pe 1 august anul acesta, după care noi am mutat-o pe 26 septembrie şi deja, după, am mutat-o pe anul viitor.

Între timp am vrut să facem înscrierea pe data de 17 iulie, mai festivă într-un parc în Chişinău, cu decoraţiuni, flori, cu oaspeţi până la 20 de persoane. Dar nici acest lucru nu am putut face, de aceea unicul lucru pe care l-am putut face în condiţiile de astăzi, când toate ceremoniile sunt interzise, a fost să mergem la primăria din Holercani, de unde este soţul, Andrei, şi să luăm acest certificat, iar părinţii noştri să ne aştepte afară şi să facem fotografii, după care o sesiune foto cu soţul” – a spus Ana.

Totodată, prezentatoarea ne-a dezvăluit că a avut parte o surpriză. „Primarul a propus să facem înscrierea cu părinții noştri, afară, ca ei să fie prezenţi, cu riscuri zero, noi am făcut acest lucru. A fost un moment emoţionant, părinții au plâns, noi am plâns. A fost foarte emoţionant, noi nu ne-am aşteptat, pentru că, într-adevăr nu poţi să te astepti la ceva în situaţia de astăzi, lucruri foarte mici, dar foarte plăcute. Mulţumim că a propus acest lucru şi părinţii au putut să vadă procedura asta”, a mărturisit mireasa.

Această pandemie i-a făcut să preţuiască lucrurile mici, iar totul a fost aşa cum şi-au dorit. „Unicul lucru pe care puteam să-l facem era să sărbătorim la masă doar cu părinţii noştri, cu cei mai apropiaţi oameni. Ne bucurăm că, această pandemie ne-a făcut să preţuim lucrurile mici, lucruri foarte drăguţe, intime, pe care, noi de obicei le scoteam în public… când la nuntă sunt o grămadă de persoane care nici nui cunoşti. Acum am avut ceea ce am dorit”, a mai spus ea.

De asemenea, Ana a mai dezvăluit emoţiile căsătoriei pe timp de pandemie. „E neobişnuit, dar foarte plăcut. Pentru că, această pandemie ne-a schimbat foarte mult pe noi. Niciodată n-am crezut că eu voi avea o înscriere atât de simplă, cu două scaune, o masă, pe lângă primărie. Primarul a scos câteva flori din primărie ca să fie frumos – asta a fost atât de drăguţ, el a încercat să facă măcar ceva frumos. A pus pe masa ceea pe care ne-am înscris o faţă de masă albă, o vază cu flori din grădina de la primărie. A fost drăguț, frumos. E cel mai frumos când oamenii își fac griji, încearcă să facă cât de cât să fie frumos, au pregătit grâu ca să căutăm inelele. Aceste lucruri sunt fără preţ! Suntem foarte fericiţi că am avut aceste clipe, şi cred că, dacă era să fie în alt timp, nu în pandemie, noi nu era să ne bucurăm de aceste lucruri” – a dezvăluit ea.

Tânăra a mai spus și despre regulile respectate. „Am păstrat distanță, părinții au fost încă mai departe, totul s-a petrecut afara, am avut dezinfectant. Nu am vrut să punem pe nimeni în pericol, înțelegem foarte bine situația, mai ales eu, lucrând în presă. Suntem foarte atenți și responsabili la acest capitol. Și acum avem un cerc foarte restrâns de persoane cu care comunicam, cam așa cum a fost și la începutul pandemiei. Restricţiile au scos, dar virusul rămâne” – a conchis proaspăt căsătorita.

„Știu că medicii duc o luptă crudă acum cu virusul și cred că noi trebuie să prețuim eforturile lor. Este nerespect total faţă de munca lor și faţă de cei care au murit salvând vieți” a mai adăugat ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților