[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sfatul Țării – 2: „Duminică nu veți vota doar pentru destinele voastre, dar și a copiilor voștri”
9 Noiembrie

Biroul Director al „Sfatului Țării – 2” a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, ce pericole așteaptă pe R. Moldova, în cazul în care Igor Dodon devine Președinte, transmite CURENTUL.

Scriitorul Nicolae Dabija a menționat că declarațiile pe care le face Igor Dodon vor duce la instituirea unei dictaturi în stat.

„Dacă scrutinul de duminică va fi câștigat de Dodon, se va schimba vectorul european și nu vom mai avea bani de la Banca Mondială și finanțări de la alte state, iar Rusia va fi preocupată de problemele ei, nu de ale noastre. Cetățenii vor pierde dreptul de a călători fără vize, drumul spre UE le va fi închis. Dodon a fost numit persoană non-grată în Ucraina. Același lucru se va întâmpla și din partea României. Ucraina nu va permite tranzitul mărfurilor. Dodon a promis să scoată unionismul din țară. Absolvenților români li se va interzice să ocupe funcții de stat. Cei cu cetățenie dublă vor fi eliberați din funcții. Minciuna și ura vor deveni pilonii acestui stat. Duminică nu veți vota doar pentru destinele voastre, dar și a copiilor voștri”, a spus Nicolae Dabija.

Constantin Codreanu, președintele Blocului Unității Naționale, a îndemnat unioniștii să iasă la vot pentru că votul acestora le va decide soarta.

„Știu că sunteți dezamăgiți. Știu că nici Maia Sandu nu vă reprezintă. Dar în cazul unui Referendum în 2018, ea promis că va vota „Pro”. Avem șansa să aducem în fruntea statului un Președinte care este deschis pentru tot ce-i comun pentru noi. Vrem ca Președintele să aducă Moldova acolo unde îi este locul: în UE, în NATO și România. Trebuie să reușim, ceea ce nu am reușit înaintea alegerilor prezidențiale. Este de datoria unioniștilor să mergem la vot”, a spus Constantin Codreanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților