[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serviciul pază a unui penitenciar din țară a deconspirat tentativa unor persoane de a transmite telefoane mobile deținuților
4 Mai

Vigilența serviciului dus de către angajații Serviciului pază și escortare a Penitenciarului nr.11-Bălți a fost testată cu ingeniozitate în această dimineață de către persoane necunoscute, care au încercat să transmită deținuților telefoane mobile, transmite CURENTUL.

Astfel, la ora 02:00, un grup de persoane au aruncat peste edificiile de pază ale instituției patru pachete, învelite în polietilenă, în care au fost depistate și ridicate 15 telefoane mobile și accesorii pentru acestea.

Materialele acumulate au fost transmise organelor de poliție teritoriale, pentru identificarea persoanelor care au încălcat legea și adoptarea unor decizii reieșind din competența funcțională.

Conducerea sistemului penitenciar vine cu un apel către toate persoanele care intenționează să transmită lucruri interzise deținuților. „Riscați să fiți pedepsiți aspru conform prevederilor legale!”.

11_28

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților