[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serviciul Fiscal de Stat va instrui contribuabilii privind legislația fiscală
18 Aprilie

Pe pagina-web a SFS a fost publicat graficul seminarelor de instruire cu participarea contribuabililor pentru trimestrul II al anului 2023. Informația respectivă poate fi accesată la compartimentul „Seminare”.

Toate seminarele sunt gratuite și vor avea loc în regim mixt (format fizic și online). Vă puteți înregistra la oricare seminar indiferent de raza de deservire.

Astfel, vă îndemnăm să accesați link-ul: www.sfs.md/ro/seminare, să alegeți seminarul/seminarele la care doriți să participați și să completați formularul de înregistrare cu datele de contact solicitate.

Serviciul Fiscal de Stat încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate.

De asemenea, autoritatea fiscală încurajează contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

Reiterăm faptul că, Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Inapoi la arhiva noutaților