[ X ]
[ X ]
[ X ]
Servicii publice mai rapide pentru cetățenii din Taraclia. Acum vor merge la Ghișeul unic pentru a perfecta documentele necesare
23 Octombrie

Agenția Servicii Publice a deschis încă un Centru Multifuncțional în sudul țării. De acum, ghișeul unic este disponibil și pentru populația raionului Taraclia. La evenimentul de inaugurare a oficiului au participat autoritățile locale, deputatul Sergiu Stati și conducerea ASP, transmite CURENTUL.

Edificiul a fost construit de către Agenția Servicii Publice în centrul orașului pe str. Ștefan cel Mare nr. 32. Interiorul este spațios și prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni cât și pentru angajați. În cadrul oficiului sunt amenajate 18 ghișee la care vor fi prestate servicii din domeniile de competență ale ASP. Astfel, într-o singură instituție locuitorii raionului își pot perfecta actele ce țin de înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora etc.

În prezent cetățenii pot solicita în centrele multifuncționale peste 1000 de servicii publice. Doritorii se pot adresa direct la subdiviziunile ASP sau se pot programa din timp pe pagina oficială a Agenției www.asp.gov.md și telefonic la numerele 14 909, (+373 22) 25-70-70.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților