[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Sîrbu: Sunt gata să renunț la politică, dar absolut niciodată nu voi renunța să fiu PENTRU MOLDOVA!
23 Decembrie
Sergiu Sîrbu, deputat al Platformei „Pentru Moldova”, anunță că a primit o scrisoare prin care sunt avertizați că vor fi dați în judecată, dacă nu renunță să fie PENTRU MOLDOVA. 
„Scrisoarea este semnată de către fostul coleg de partid, bunul meu prieten Andrian Candu, care și-a dat seama, la două luni de la plecarea noastră din formațiunea pe care o conduce, că denumirea PRO MOLDOVA seamănă izbitor cu structura pe care am creat-o în Parlament  – Platforma „Pentru Moldova””, a declarat el, pe o rețea de socializare.
Sîrbu a spus că nu vor intra în polemici cu Candu, „deoarece sunt lucruri mult mai importante de făcut”.
„Dar îi voi transmite următorul mesaj:
Andriane, am fost PENTRU MOLDOVA când am studiat la facultate. Am fost PENTRU MOLDOVA când am activat la Președinție, precum și atunci când am făcut parte din PCRM. Tot eu am fost cel mai aprig promotor al sloganului „Pentru Moldova” în echipa Partidului Democrat. Am fost PENTRU MOLDOVA și atunci când am creat împreună partidul PRO MOLDOVA. Sunt gata să renunț la politică, accept să plătesc orice amendă, dacă va fi necesar, însă niciodată, dar absolut niciodată nu voi renunța să fiu PENTRU MOLDOVA!”, a spus deputatul.
Cristina Gurez
Inapoi la arhiva noutaților