[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Sîrbu, la CCM: Anunț, din numele „Pro Moldova”, că atacăm Acordul de finanțare între Federația Rusă și R. Moldova
23 Aprilie

Deputatul grupului parlamentar „Pro Moldova”, fostul democrat, Sergiu Sîrbu, atacă Acordul de credit cu Rusia la Curtea Constituțională a Republicii Moldova (CCM), informează CURENTUL.

„Am venit în fața sediului Curții Constituționale și vreau să vă anunț că, din numele grupului „Pro Moldova”, în aceste clipe, atacăm Acordul de finanțare între Guvernul Federației Ruse și Guvernul Republicii Moldova”, a spus Sîrbu, într-un live pe o rețea socială.

„Sperăm ca ușile Curții Constituționale să nu fie închise, să fie cineva și să primească această sesizare. Oricum, dacă va trebui, vom intra și pe fereastră, dar sesizarea va fi depusă. Am constatat mai multe grave încălcări ale Constituției la semnarea acestui Acord. Practic, nu au existat negocieri. Am solicitat examinarea în regim de urgență”, a conchis politicianul.

Totuși, la sediul Curții, Sîrbu a fost informat că nu există persoane ca să înregistreze sesizarea, însă în cel mai scurt timp va fi contactată persoana responsabilă pentru înregistrare.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților