[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Burlacu punctele pe „i”: Am ales experiența și înțelepciunea
15 August

Sergiu Burlacu, consilier municipal în Bălți, care, la 12 august curent, a anunțat că pleacă din Partidul Național Moldovenesc (PNM) și aderă la Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), în cadrul unui live pe Facebook, a pus punctele pe „i” cu privire la deciziile sale”, informează CURENTUL.

„Cu toții, în ultimele zile, am fost martorii unor declarații tendențioase și speculații, tocmai de aceea vin cu detalii ca să încheiem polemicile inutile, frustrante și aberante…

Alegerea de a face echipă cu domnul Galbur este o greșeală și bine că nu a durat mult. El e un specialist al aparențelor și nimic mai mult. El nu poate nici construi, nici dezvolta…

Dragoș, recunoaște că nu sunt primul plecat și împacă-te că nu sunt nici ultimul, împacă-te cu gândul că oamenii pot alege și foarte mulți nu te aleg pe tine”, a declarat politicianul.

Sergiu Burlacu a mai spus că, până a decide să adere la PLDM, a avut unele discuții cu Vlad Filat, liderul PLDM, „despre care, apropo, Dragoș Galbur a știut din timp și le-a acceptat”.

„Am ales să fac parte din echipa PLDM în rezultatul unor discuții cu domnul Filat. Am ales experiența și înțelepciunea, am ales modul reacționar de prioritizare a problemelor țării și înțelegerea căilor de tratare a acestor probleme. Am ales responsabilitate și amabilitate, constructivism și viziune”, a spus el.

Consilierul municipal a mai promis că va rămâne „același Sergiu Burlacu, care învață și caută soluții, omul care crede că de fiecare dintre noi depinde ordinea din țară și din localitățile noastre”.

Inapoi la arhiva noutaților