[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Burlacu: Am decis să mă retrag din PNM; PLDM: Îl salutăm în rândurile noastre
12 August

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) îl salută în rândurile sale pe Sergiu Burlacu – consilier în Consiliul Municipal Bălți și îi mulțumește pentru decizia de a se implica activ în procesul de tratare a problemelor existențiale ale Republicii Moldova, precum și în construcția și dezvoltarea țării, informează CURENTUL.

„PLDM totdeauna a mizat pe oameni educați și energici, oameni cu un simț înalt al responsabilității personale și cu dorință de implicare în soluționarea problemelor societății și ale țării în general. În acest sens, am discutat și vom continua discuțiile cu oameni din toată țara pentru a consolida echipa PLDM” – se spune într-o declarație a PLDM.

Sergiu Burlacu a spus că a luat decizia să se retragă din rândurile Partidului Național Moldovenesc și, evident, din rolul de vicepreședinte al acestei formațiuni politice, mulțumind pentru experiențele și gândurile împărtășite, și pentru încredere.

„Intrând într-o formațiune politică, ne propunem să ne implicăm în procesele de dezvoltare a localităților și a țării, în soluționarea problemelor sociale și economice și în crearea oportunităților.

Nu am renunțat la intenția de a mă implica în aceste procese, dar am decis să schimb calea prin care mă implic și pot contribui la soluționarea problemelor cu care se confruntă societatea noastră atât la nivel regional, cât și la nivel național.

Vă asigur că în continuare voi fi adept al dialogului respectuos, al competiției ideilor și al programelor, al construcției și al dezvoltării”, a subliniat el.

Inapoi la arhiva noutaților