[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serghei Popovici: „În 2017, echipa CTS a distribuit atenția proporțional și conform necesităților fiecărei direcții de activitate a întreprinderii”
17 Ianuarie

Directorul Centrului de Telecomunicații Speciale (CTS), Serghei Popovici, în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, menționează că pe parcursul anului 2017 Centrul a atras atenție tuturor direcțiilor de activitate, transmite CURENTUL.

Serghei Popovici spune că unele domenii sunt autonome, altele în schimbare continuă.

„Am fost atenți față de toate direcțiile de activitate, doar așa poate fi asigurată o funcționare corectă a unei întreprinderi, după părerea mea.

Dat fiind faptul că CTS asigură administrarea, deservirea și dezvoltarea Sistemului de telecomunicații a autorităților administrației publice, este nevoie de o atenție sporită față de aceste activități, luând în considerație importanța și rolul unei funcționări fără deficiențe a sistemului.

Vreau să menționez că unele domenii sunt aproape autonome și necesită doar intervenție de mentenanță, iar altele sunt mereu în schimbare și necesită atenție mai concentrată. Aici vorbesc despre securitatea cibernetică, nimeni nu poate ști când va avea loc un atac, chiar dacă putem fi siguri că acestea au loc în fiecare secundă, nu știm exact care va fi mai periculos și unde se poate strecura breșa de securitate. În acest sens, echipa CTS a distribuit atenția proporțional și conform necesităților fiecărei direcții de activitate a întreprinderii”, a spus Serghei Popovici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților