[ X ]
[ X ]
[ X ]
Semnăturile în susținerea lui Dumitru Ciubașenco, depuse la CEC
22 Septembrie

Grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului Partidului Nostru la funcția de Președinte al R. Moldova, Dumitru Ciubașenco, a depus, la Comisia Electorală Centrală (CEC), listele de subscripție cu semnăturile colectate, informează CURENTUL.

Dumitru Ciubașenco a declarat că, grupul de inițiativă a colectat 25.000 de semnături.

„Aproape 900 liste de subscripție, din 32 unități teritoriale de nivelul II, inclusiv Chișinău, Bălți, UTA Găgăuzia. Noi nu ne-am grăbit, am colectat cinstit. Am avut 100 de colectori, care au lucrat corect și cinstit. Am verificat de mai multe ori listele, fiindcă noi nu avem dreptul la greșeală. Suntem partid de opoziție și vom fi monitorizați”, a precizat el.

Totodată, Ciubașenco a mulțumit tuturor colectorilor, cetățenilor care au semnat pentru candidatura sa.

„Au făcut-o sincer, nesiliți, fără presiuni, au făcut-o în mod benevol și noi suntem siguri și că vor vota pentru candidatul Partidului Nostru. Am participat și eu la colectarea semnăturilor. Am vizitat mai multe raioane, localități și nicăieri nu am avut atitudine negativă sau provocări. Multă lume, deși este dezamăgită, vede în Partidul Nostru o alternativă și spun că vor vota pentru noi. Nu contează ce număr voi fi în buletinul vot, suntem un tandem, Usatîi este Ciubașcenco și eu sunt Usatîi”, a punctat el.

În aceiași ordine de idei, Dumitru Ciubașenco a afirmat că, grupul de inițiativă a cheltuit în procesul de colectare a semnăturilor 460 mii lei.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților