[ X ]
[ X ]
[ X ]
Șeful-adjunct al OT Hâncești al Cancelariei de Stat, Dumitru Munteanu: „2017 – un an plin de peripeții, dezamăgiri și reușite”
1 Ianuarie

Pentru raionul Cimișlia și șeful-adjunct al Oficiului Teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat, Dumitru Munteanu, anul 2017 a fost unul bun din toate punctele de vedere.

Solicitat de CURENTUL, Dumitru Munteanu ne-a spus că a avut un an plin de peripeții.

„Anul 2017 personal pentru mine cred că a fost unul bun. Familia și cei apropiați sunt sănătoși și aceasta este cel mai important în viață. Pe plan profesional, la fel, cred că a fost un an bun. Plin de peripeții, dezamăgiri și reușite”, ne-a spus el.

De asemenea, Dumitru Munteanu a exemplificat care au fost reușitele și ratările anului.

„La început anului 2017 mi-am trasat mai multe obiective și cred că majoritatea le-am reușit. Principala reușită o consider în creșterea nivelului de încredere a populației din Cimișlia față de organele statului. Ce ține de calitatea serviciilor acordate către cetățean avem și reușite, dar și loc de mai bine.

Sunt nespus de fericit că în viitorul apropiat o să fie deschis în Cimișlia Centrul Multifuncțional a Agenției Servicii Publice. A fost o prioritate pentru mine ca în termeni cât mai restrânși să realizăm acest proiect la Cimișlia. Împreună cu Consiliul Raional Cimișlia am depus eforturi în identificarea spațiului și resurselor financiare pentru realizare.

La capitolul ratări o să-mi asumi lipsa de cadre tinere în funcții de răspundere. Avem tineri cu capacități care încă nu s-au regăsit în locurile unde ar face față. Nu am putut să-i ajut pe toți. La acest capitol cred că anul 2018 va fi mai cu succes. În anul 2018 o să muncim de două ori mai mult și o să reușim să realizăm cu mult mai multe proiecte”, a spus el.

Dumitru Munteanu speră că anul 2018 va fi unul al succeselor.

„Îmi doresc ca anul 2018 să fie un an al succeselor. Grădinițe în reparații, șantiere de drumuri locale și salarii mai mari, etc.. Guvernul Filip, pe care îl reprezint în teritoriu, a demonstrat deja de mai multe ori că e un Guvern al faptelor, dar nu al vorbelor. Așa să fie și la anul!

Locuitorilor raionul Cimișliei le doresc un an nou cât mai fericit și plin de clipe frumoase și pozitive! La Mulți Ani!”, a punctat el.

Cristina Parfeni

Republicat din 30 decembrie 2017.

Inapoi la arhiva noutaților