[ X ]
[ X ]
[ X ]
Șefii subdiviziunilor teritoriale ANSA în ședință cu conducerea Agenției
13 Martie

La Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a avut loc o ședință de lucru cu participarea șefilor subdiviziunilor teritoriale ale agenției, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat al ANSA, Ion Sula, Directorul General a menționat necesitatea de sporire a responsabilității șefilor de subdiviziuni pentru realizarea în volum deplin a obligațiunilor de serviciu, îndeplinirii necondiționate a prevederilor Planului Național de monitorizare a calității și siguranței alimentelor.

La activizarea subdiviziunilor teritoriale în procesele de control, inclusiv și inopinat s-a referit în discursul său – Ion Toma, Director General Adjunct ANSA, care a solicitat o implicare mai plenară a conducătorilor de subdiviziuni în toate domeniile de activitate ale Agenției și, în special, la depistarea neconformităților și aplicarea sancțiunilor pentru lacunele admise de către unii agenți economici din domeniul de producere și alimentație.

Cu privire la mersul îndeplinirii Planului Național de monitorizare a calității și siguranței produselor alimentare și la graficul de îndeplinire a planului de control s-au referit șefii Direcțiilor, Vitalie Porcescu, Radu Mustață și Natalia Rudei.

La ședință au participat șefii direcțiilor aparatului central al Agenției și toți cei 23 de șefi ai Direcțiilor teritoriale pentru siguranța alimentelor.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților