[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se tratează de COVID! Bloggeriță: La început aveam dureri de spate infernale asemeni unor contracții în timpul travaliului…
9 Noiembrie

Bloggeriţa Maggy Platon s-a infectat cu noul virus COVID-19 şi la moment se tratează. Însă, nu credea că virusul poate fi atât de complicat, până nu a venit în familia sa, transmite CURENTUL.

Maggy, pe reţele de socializare, a spus că a avut 3 zile nebune, deoarece întâi de toate s-a infectat toată familia sa, ea neavând nici un simptom.

„Urmăream dintr-o parte cum decurge virusul la fiecare în parte, și chiar credeam cu toții că eu sunt asimptomatică și pur și simplu nu am simptome de Corona, chiar dacă îl am. Abia peste o săptămână am început să simt cum mă ajunge și pe mine, s-a început tot cu dureri de spate, disconfort în gât și slăbiciuni ușoare, după care a urmat:1 zi-febra 38.8, dureri de cap/ochi, slăbiciune, amețeli, lipsa poftei de mâncare, dureri de spate infernale asemeni unor contracții în timpul travaliului. 2 zi- dureri de cap/ochi, febra 37,7, apoi a scăzut la 36, slăbiciune, a revenit pofta de mâncare, simțeam cum pielea arde (un feeling la fel ca atunci când te arzi de la soare). 3 zi-febra 37,3, nas înfundat, dureri de spate, a dispărut mirosul” – spune Maggy.

Bloggeriţa mai spune că primele 3 zile sunt cele mai complicate, apoi cumva e o stabilitate și nu e atât de greu. De asemenea, în perioada aceasta, cel mai greu e să nu simtă mirosul fiului său. „De când mi-am pierdut mirosul cel mai mult îmi e dor de mirosul lui, nu de cafea, nu de parfum, nu de toamnă, dar de mirosul lui de bebe. În fiecare noapte mă bag cu nasul în părul lui și încerc să-mi amintesc cum miroase, dar na creierul nu are așa priorități… Știu că această perioadă va trece și vor veni iar zilele cu soare din viața noastră”, a mai spus Maggy, pe Instagram.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților