[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se cunosc de peste 20 de ani! Candidatul la funcția de Primar al Chișinăului care i-a fost director de liceu actualului său șef de partid
9 Aprilie

Irina Bogaciuc, fiica candidatului Partidului „ȘOR” la funcția de Primar al Capitalei, Reghina Apostolova, o descrie pe mama sa drept o persoană implicată, activă, cu abilități de a conduce și o experiență bogată în spate.

Irina Bogaciuc, fiica Reghinei Apostolova spune că mama sa are calități de lider.

„Mama este, întâi de toate,este bună la inimă și are calități grozave de lider. Ea e disciplinată, știe să conducă oamenii și să-i organizeze pentru muncă. Ea dispune de toate calitățile necesare pentru a face față acestui post”, a declarat Irina Bogaciuc.

Timp de 22 de ani, Reghina Apostolova a fost director al Liceul Teoretic „Natalia Gheorghiu” din Capitală. Fiica a mers pe urmele mamei și de zece ani ocupă postul de director al aceluiași liceu.

„Mama a parcurs calea de la pioner-educator, profesor, director adjunct până la director cu o experiență de 22 de ani. În calitate de director, alături de cadrele didactice, instituția condusă de ea a fost absolvită de peste 2 500 de absolvenți”, a afirmat Irina Bogaciuc.

Printre absolvenții liceului se numără și actualul primar al orașului Orhei, Ilan Șor, al cărui adjunct este Reghina Apostolova. Relația apropiată dintre ei durează de mai bine de 20 de ani, încă de pe vremea când Ilan Șor era elev.

„Mama a avut norocul să lucreze împreună cu tatăl lui Ilan, Miron Semion. Familiile noastre prietenesc mai mult de 20 de ani. Ilan e absolventul liceului nostru”, a mărturisit Irina Bogaciuc.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților