[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se caută membri în Comisiile de evaluare a proiectelor culturale. Munca va fi remunerată
12 Noiembrie

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării lansează un apel public în adresa reprezentanților societății civile și ai instituțiilor subordonate cu o bogată experiență în evaluarea/jurizarea proiectelor culturale sau în elaborarea de politici, să se înregistreze în calitate de experți-evaluatori pentru una dintre cele șapte arii tematice, transmite CURENTUL.

Mai jos vedeți cele 7 compartimente:

1. Arte

2. Teatru

3. Muzică și dans

4. Proiecte de tip festival

5. Educație prin cultură

6. Promovarea culturii scrise

7. Patrimoniu cultural

Persoanele interesate sunt rugate să trimită electronic la adresa orest.dabija@mecc.gov.md, până la data de 24 noiembrie 2019, CV-ul și o scrisoare de intenție, prin care să se autorecomande în calitate de experți/evaluatori ai proiectelor culturale din aria tematică la care aplică, aducând argumente valide pentru a fi selectat. O persoană poate aplica în calitate de expert-evaluator pentru mai multe arii tematice, dar în cazul în care va fi selectată, va evalua doar proiectele pentru o singură arie tematică.

Experții/evaluatorii proiectelor culturale vor activa și vor fi remunerați în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la modul de finanțare din bugetul de stat a proiectelor culturale desfășurate de organizațiile necomerciale (în mărime de un salariu mediu pe lună).

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților