[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se caută director la IPNA „Teleradio – Moldova”. Care sunt cerințele
18 Octombrie

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” a dat start concursului pentru ocuparea funcţiei de director general al Instituţiei Publice Compania „Teleradio-Moldova” (TRM), transmite CURENTUL.

La funcţia de director general al TRM pot candida persoanele care corespund următoarelor criterii: deţin cetăţenia Republicii Moldova, au studii superioare universitare, cunosc limba română şi o limbă de circulaţie internaţională, posedă experienţă de minim 10 ani de activitate în mass-media şi de minim 5 ani de activitate în audiovizual.

Candidaţii la funcţia de director general al Companiei „Teleradio-Moldova” vor putea depune dosarele de participare la concurs până pe 1 noiembrie 2019 la adresa: mun. Chişinău, str. Mioriţa 1, Casa Radio, etajul 5, biroul 505.

Potrivit regulamentului de alegere a directorului general al companiei TRM dosarul de participare la concurs trebuie să cuprindă: cerea de participare la concurs adresată Consiliului de Supraveghere, CV-ul europass al candidatului (inclusiv în format electronic), Copia buletinului de identitate, Copia diplomei de licenţă sau echivalentă, Copia carnetului de muncă, în cazul în care candidatul deţine carnet de muncă, Proiectul managerial de dezvoltarea al IP Compania „Teleradio-Moldova” pentru anii 2019-2026 (inclusiv în format electronic). Volumul maxim: 5 (cinci) pagini, Times New Roman, font 12, interval 1,5, declarația pe propria răspundere privind veridicitatea actelor prezentate, declarația privind acordul prelucrării datelor cu caracter personal, declarația privind lipsa antecedentelor penale.

Menționăm că directorul general al IP Compania „Teleradio-Moldova” este numit în funcţie, în bază de concurs, pentru un mandat de şapte ani.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților