[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se caută Director adjunct al AGEPI și ANSA. Detalii!
24 Octombrie

Cancelaria de Stat a lansat concursuri de ocupare a mai multor funcții publice de conducere de nivel superior din cadrul Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

Astfel, la AGEPI se caută 2 Directori generali adjuncți: unul în domeniul proprietății industriale (https://bit.ly/2Naf7p4) și altul în domeniul dreptului de autor și alte drepturi conexe (https://bit.ly/2o9W99I).

Totodată, la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor sunt disponibile 3 funcții de Director general adjunct, în următoarele domenii: sanitar-veterinar (https://bit.ly/2N6HS61), siguranța alimentelor și protecția consumatorului (https://bit.ly/2BA1NFd),  dar și domeniul economic (https://bit.ly/2pFMvMt).

Menționăm, concursurile se vor desfășura în baza Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs care, după examinarea dosarelor, prevede următoarele etape: competiția CV-urilor; proba scrisă; interviul.

În context, Cancelaria de Stat încurajează toate persoanele care întrunesc condițiile menționate să aplice la concurs. Documentele pot fi depuse prin poștă, email sau personal, până la data de 12 noiembrie curent.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților