[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se caută 18 participanți la curs de formare în domeniul medierii comerciale la MJ. Detalii
12 Octombrie

Ministerul Justiţiei anunţă concurs de selectare a 18 participanți la un curs de formare în domeniul medierii comerciale. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 3 noiembrie curent, ora 17:00, transmite CURENTUL.

Seminarul este organizat pentru promovarea și popularizarea procedurii de mediere, ca alternativă la soluționarea litigiilor civile și comerciale pe teritoriul țării noastre. Orele de curs vor avea loc în mun. Chișinău,în perioada 23 – 29 noiembrie 2017.

La programul de formare pot participa reprezentanți ai profesiilor juridice, funcţionari din cadrul autorităţilor publice, profesionişti din comerţ, contabilitate, construcţie, inginerie, reprezentanţi ai mediului academic şi alte persoane cu competenţe de soluţionare a litigiilor.

Cursul este organizat de  Centrul pentru Soluţionarea Eficientă a Disputelor din Marea Britanie (CEDR) în parteneriat cu Ministerul Justiţiei. După verificarea dosarelor, persoanele selectate vor fi invitate la interviu în perioada 8 – 9 noiembrie, iar pe 10 noiembrie vor fi anunțate persoanele admise la curs.

Condițiile de selectare și formularul de participare pot fi accesate pe site-ul ministerului. Dosarele pot fi depuse personal la Ministerul Justiţiei, bir. 112 sau prin e-mail la adresa: anna.sisianu@justice.gov.md și diana.antoci@justice.gov.md.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților