[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se apucă de blog. Angela Starinschi: „Despre politică nu voi scrie”
31 August

Purtătoare de cuvânt al Centrului Național Anticorupție (CNA), Angela Starinschi, își lansează propriul blog – „Blogul unei mame (ne)bune!”, transmite CURENTUL.

Angela Starinschi spune că înițial s-a gândit ca blogul să se numească „Valiza și hulughii”, dar s-a gândit că ar avea ceva mai multe de scris pe blog.

„Asta pentru că ideea blogului mi-a venit în momentul în care am decis să fiu utilă femeilor şi „oamenilor” (adică taţilor ?) care vor să-şi trimită odraslele peste hotare.

Dar pe urmă m-am mai gândit că în capul meu, în afară de taracani, sunt mai multe chestii despre care aş vrea să scriu. Chiar dacă cel mai tare am să vă bombardez cu lucruri legate de Olanda – ţara în care a aterizat copchilul meu”, menționează Angela Starinschi.

Angela Starinschi spune că va scrie despre animalele sale și relația sa cu ele, despre soțul său, despre tot ce poate să aducă un zâmbet pe timp parșiv.

„✅Despre politică nu voi scrie. Poate uneori, da nu cred.

✅Am să scriu despre casă, despre prietenie şi tare mă rog la mine să nu scriu despre lucru! Că de lucru şi caii mor.

Şi vă mai rog să nu mă criticaţi pentru vocabularul meu. Nu-l promovez şi nu îndemn pe nimeni să-l folosească. Vreau doar să transmit, în original, această limbă a măhălii, a copilăriei mele şi a ogrăzilor noastre aşa cum este, fără perdea. Cum spunea un prieten de-al meu: Anjăla, ai un vocabular aşa de zoios! Trebuie neapărat de dus la curăţătoria chimică! ?

Hai, sănătate şi internet!”, scrie Angela Starinschi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților