[ X ]
[ X ]
[ X ]
Scrisoare publică: În 06 iulie 2020 va fi un an de la producerea furtului din casetele de siguranță unde noi păstram banii noștri la filiala Buiucani
6 Iulie

S-a împlinit astăzi un an de la producerea jafului de la filiala Buiucani a Moldova Agroindbank, iar clienții păgubiți susțin că, banca pînă în prezent nu le-a restituit banii, cu toate că a garantat, informează CURENTUL.

În context, în data de 03 iulie 2020, grupul de clienți păgubiți, a adresat conducerii băncii următoarea scrisoare:

”Stimată conducere a BC ”MOLDOVA AGROINDBANK” S.A.

În 06 iulie 2020 va fi un an de la producerea furtului din casetele de siguranță unde noi păstram banii noștri la filiala Buiucani, banii pe care banca a garantat să-i păstreze în siguranță, însă noi am rămas fără bani și din acel moment nu mai avem viitor, întrucât am pierdut totul. Am avut un an plin de retrăiri și probleme de ordin personal și profesional cauzate de atitudinea nepăsătoare și iresponsabilă a băncii.

Banca a promis să depună toate eforturile pentru a găsi hoții și pentru a recupera banii noștri. Însă, în timp de un an nu a existat nici un progres în această promisiune. Între timp, noi am aflat că furtul a fost organizat din interiorul băncii, ceea ce spulberă reputația oricărei instituții financiare.

Sperăm că intervalul de un an, finalizat cu lipsa recuperării banilor, va determina banca să adopte o atitudine responsabilă față de clienții săi.

Solicităm o întrevedere cu conducerea băncii pentru data de 06 iulie 2020, ora 11:00, la sediul central al băncii pentru a primi un răspuns de la o bancă responsabilă față de faptele sale și față de suferințele pe care le-a cauzat clienților prin managementul extrem de defectuos.”

Astăzi, 06.07.2020, noi ne-am prezentat la sediul central al băncii. Cu stupoare, am constatat că banca a fost închisă în mod de urgență. Nimeni din reprezentanții băncii nu a ieșit la clienții păgubiți.

Pentru a perturba ședința, banca a dislocat un automobil de dimensiuni mari în fața sediului.

La această atârnare neglijentă a băncii, noi am decis să continuăm protestul. Suntem distruși de problemele pe care ni le-a cauzat această bancă iresponsabilă. Vom continua protestul pînă la restituirea banilor noștri, pentru că nu avem altă ieșire”.

Cristina Pendea

Foto 3 Foto 2 Foto 1

Inapoi la arhiva noutaților