[ X ]
[ X ]
[ X ]
Școala de Vară IPRE se desfășoară în acest an la SkyLand. 30 de tineri participă la lecții publice și activități tematice
5 August

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează, în perioada 4-6 august 2018, Școala de Vară „Consolidarea parteneriatului academic între tinerii din Chișinău, Tiraspol și Comrat în contextul implementării Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și UE”, transmite CURENTUL.

Școala de vară să va desfășura în incinta complexului „SkyLand”, com. Hrușova, r. Criuleni.

Evenimentul își propune să eficientizeze comunicarea și să consolideze conexiunile profesionale între 30 tineri cercetători din din Chișinău, Comrat și Tiraspol, printr-o serie de lecții publice și activități tematice legate de implementarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană. Un alt obiectiv urmărit de organizatori este informarea participanților despre impactul Acordului de Asociere asupra procesului de dezvoltare și europenizare la nivel local, în zone precum UTA Găgăuzia și Transnistria.

În cadrul Școlii de Vară, participanții vor avea șansa să participe la sesiuni de informare și dezbateri moderate de experți în domeniul integrării europene, cât și la discuții cu invitați din cadrul structurilor guvernamentale ale Republicii Moldova și a organizațiilor internaționale acreditate la Chișinău.

36597866_2106000203013182_4068609295296495616_o

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților