[ X ]
[ X ]
[ X ]
Scandalul continuă, piesa „Salvatori ai Omenirii” – interzisă! Victoria Lungu: „Am primit cerere în judecată de la soțul artistei Nelly Ciobanu”
4 Septembrie

După scandalul cu Nelly Ciobanu, în privinţa piesei lansate – „Salvatori ai Omenirii”, interpreta Victoria Lungu a primit cerere în judecată, iar melodia a fost interzisă pe Youtube, informează CURENTUL.

„Aseară am primit o cerere în judecată de la tovarăşul Iurie Mărgineanu, soţul artistei Nelly Ciobanu. Care a scris prin petiţie… alături de Nelly Ciobanu, Dianna Rotaru şi Lenuţa Gheorghiţă – mi-au interzis să mai fie acest videoclip pe canalul meu de Youtube. A zis că eu fac bani pe numele lor, nu ştiu dacă a urmărit cineva acest videoclip. A fost dedicat doctorilor – celor din linia întâi, oamenilor care au muncit, care şi-au sacrificat viaţa, oamenilor care în momentul cela, în luna aprilie, toţi artiştii din toate ţările ale lumii au făcut videoclipuri, au distribuit, şi m-am gândit şi eu – ca un cetăţean onest al acestei ţări, fără un partid în spate, din banii mei frumoşi, pe care îi munceşte copilul meu la Bucureşti – să lansez un videoclip în a susţine toţi oamenii care erau acasă în acele zile grele” – spune Victoria, într-un live pe Facebook.

De asemenea, dacă o să intraţi pe canalul de Youtube al artistei, acel videoclip nu mai este, căci a fost interzis – „a fost interzis de aceste trei artiste”.

„Drepturile de autor sunt înregistrate, sunt pe numele meu. Atunci când am mers acasă, pentru că Valeria a filmat acest videoclip… noi am mers acasă, am avut voie să intrăm în casa fiecărui artist, atunci fetele au venit la studio şi fiecare dintre ele a plătit, studio-ul a costat 200 de euro, fiecare dintre ele au achitat câte 50 pentru ceea că au pus vocea” – a adăugat artista.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților