[ X ]
[ X ]
[ X ]
Scandalul continuă, cu încă o chemare în judecată! Interpreta Victoria Lungu: Vor să le achit 1 milion de lei!
11 Septembrie

Victoria Lungu, interpretă, a mai primit o invitaţie în judecată de la artistele Lenuţa Gheorghiţă şi Nelly Ciobanu, cerând recompensă un milion de lei, transmite CURENTUL.

„Artistele au mai pregătit un dosar, pe care eu am încercat să-l ţin, să nu vi-l arăt ce se întâmplă. Am mai primit o cerere în judecată de la Lenuţa Gheorghiţă şi Nelly Ciobanu” – spune Victoria, într-un live pe Facebook.

La fel, artista spune ce se menţionează în acea trimitere în judecată. „Vina o poartă publicul meu, pe care eu nu am ştiut să-l învăţ ca să nu scrie cuvinte urâte. Mulţi din Dvs. aţi fost pe furie sau într-un fel supăraţi a-ţi scris multe cuvinte jignitoare asupra fetelor” – a spus ea.

„O să vă rog, să ştiţi că aceste două fete – de această dată Dianna Rotaru a căzut, mi-au trimis invitaţie şi mi-au cerut recompensă un milion de lei. Pentru faptul că, publicul meu – scrieţi cuvinte, înjuraţi, le faceţi în tot felul, că nu ştiţi să comunicaţi pe site. Sunt chemată în judecată pentru a le achita câte 500 mii de lei Lenuţei Gheorghiţă şi lui Nelly Ciobanu, pentru faptul că, dacă eu nu-mi voi cere scuze public către dumneavoastră şi nu voi spune că, de fapt, ele nu poartă nici o vină în aceste imagini şi tot ce s-a întâmplat acolo” – a mai adăugat Victoria.

Victoria a mai primit o cerere în judecată de la Lenuţa Gheorghiţă, Nelly Ciobanu şi Dianna Rotaru, care au şters videoclipul „Salvatori ai Omenirii”.

„M-am întâlnit cu Dianna Rotaru, care a zis că ea de fapt nici nu ştia ce se întâmplă, a rugat-o să semneze ceva şi acest lucru a făcut” – a comunicat ea.

„Indiferent dacă va trebui de mers în judecată, o să merg acolo, o să-mi apăr drepturile” – a conchis ea.

Artista a mai spus că fuge de aceste scandaluri, însă artistele se ţin lanţ.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților