[ X ]
[ X ]
[ X ]
Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă, în acest week-end, la Complexul Etno-Cultural VATRA. Iată programul!
21 Iunie

La prima ediție a „Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare” vor fi peste 100 de ansambluri etno-folclorice, care vor reprezenta distincțiile culturale ale fiecărei regiuni de la nord până la sud, informează CURENTUL.

Timp de două zile, la Complexul Etno-Cultural VATRA vor evolua cele mai valoroase ansambluri folclorice din Republica Moldova, Ucraina, Belorusia, Rusia si Bulgaria, precum și interpreți de muzică populară, își dau întâlnire pe scena mare într-un regal al cântecului și jocului tradițional.

În cadrul evenimentului pe scena mare cât și pe teritoriu vom avea: Program muzical folcloric, Concurs ”Armonia vocilor”, Spectacol folcloric autentic „Mândru-s eu de satul meu”, Spectacol concurs „Moldovioară, floare rară”, Expoziție zona folclorică „Zestrea neamului”, Show culinar de bucate tradiționale pe vatră, Concursul starturi vesele „Familia mea”, Concurs de bucate pescărești, Seara muzicii nocturne “voci de chitară” și altele.

Pe lângă acestea, ca invitați speciali vor fi promotoarele tradițiilor noastre – Surorile Osoianu, ansamblul „Romaniţa” și haiducii neamului nostru ansamblul Etno-Folcloric Plăieșii și ansamblul „Ștefan Vodă”.

Toate acestea, în satul de altă dată, cu prosoape, covoare țesute manual și bucate gătite în oale de lut. Vom petrece, o noapte sub cerul liber cu muzică de chitară, la concursul “Voci de chitară”, alături de band-uri și tinere talente: Katy Rain, Viorel Buliga, Adrian Graur, Victor Cociug și mulți alții.

Vă așteptăm cu drag de neam, de țară și cu drag de toate tradițiile și obiceiurile plaiului natal!

Biletele pot fi procurate la Vatra Neamului, str. Pușkin 20b. sau

Afisha.md https://afisha.md/ro/?eventId=5622

Fest.md https://bit.ly/2I5voJD

mTicket https://bit.ly/2MBvRZm

Pentru alte detalii apelați ? 079 55 11 33

1 2

Inapoi la arhiva noutaților