[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sărbătoare nemaipomenită la Orhei: Flori și concert pentru toate doamnele!
9 Martie

Sărbătoarea de 8 martie pentru locuitoarele Orheiului a fost una nemaipomenită. La inițiativa Primăriei orașului Orhei, membrii Gărzii Populare din oraș au împărțit flori și zâmbete tuturor doamnelor pe care le întâlneau în cale. Astfel, mii de lalele au împânzit orașul, transmite CURENTUL.

Ulterior, la Casa de Cultură A. Suruceanu din oraș a avut loc un concert extraordinar susținut de Ansamblul Academic Național de dansuri populare „Joc”. Intrarea a fost liberă pentru toți doritorii, iar sala – arhiplină. Ansamblul de Dansuri Populare „Joc”,condus de prim-maestrul de balet şi directorul artistic Vladimir Curbet, Artist al Poporului, este originar din Orhei și deține titlul de cetățean de onoare al orașului.

Cu susținerea Primăriei orașului Orhei, seara a culminat cu un concert de zile mari, care a avut loc pe scena parcului „Ivanos”. Trupa „Dulce Band” a deschis programul festiv, după care preferatul femeilor, interpretul Vitalie Dani, a continuat sărbătoarea. Piesa care l-a marcat ca artist „Orheianca” , a încins atmosfera la maxim, iar publicul a cântat în unison cu interpretul. Romantismul serii a culminat cu un show al luminilor, pe care l-au făcut chiar spectatorii, când au aprins în mod organizat sute de lanterne a telefoanelor.

La încheierea programului, bărbații au avut posibilitatea să le cânte iubitelor chiar de pe scena din parc, iar cei mai buni dintre ei au plecat acasă chiar și cu cadouri valoroase.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților